Menú

Alícia, estic somiant?

Tracart. Aula d'activitats teatrals

Diumenge 6 de juny, a les 18h

Teatre Principal

Les inquietuds, els desitjos i els somnis d'infants a punt d'esdevenir joves.

Ara fa 12 anys que TRACART col·labora amb el grup local de la Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil amb l'esperit de fomentar una programació teatral de qualitat per a infants. I com hi col·laborem? Per un costat, amb la presentació dels espectacles programats a càrrec del Rataplim, la Rataplam i el Rataplum, uns ratolins que viuen al teatre i que s'engalanen cada primer diumenge de mes per explicar-nos què veurem. Per l'altre costat, tanquem cada temporada presentant un espectacle al mes de juny, interpretat per alumnes de l'escola, i donant la meitat de la recaptació a l'entitat.

Enguany hem cregut necessari apostar per un teatre adreçat als infants que són a les portes d'esdevenir joves, una franja d'edat sovint oblidada o poc tinguda en compte, i per això l'equip de l'escola produirà un espectacle amb l'objectiu d'abordar les inquietuds, els desitjos i els somnis d'aquests éssers en trànsit i fer-los protagonistes tant d'alt l'escenari com a la platea, tot treballant amb el màxim rigor i qualitat possibles.

Per a aconseguir-ho us oferim una adaptació lliure de l'univers d'Alícia en el país de les meravelles de Lewis Carroll, en el que un noi i una noia s'endinsaran en un dels universos onírics més coneguts per a totes. Un viatge iniciàtic farcit d'aventures, personatges estrambòtics i descobriments.

Tracart. Aula d'activitats teatrals

FITXA ARTÍSTICA

  • Direcció escènica: Montse Obrador i Salvador Cuéllar.
  • Direcció tècnica i il·luminació: Oriol Ibáñez.
  • Repartiment: en curs.

GÈNERE: Teatre familiar.

DURADA: 40'

EDAT RECOMANADA: per a tots els públics

PREU ÚNIC: 6,50€. Exclòs de descomptes i abonament.

VENDA: a partir del 6 de març, a les 11h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

WEB: https://tracart.net/

SEGUINT MESURES COVID: SI NO ÉS IMPRESCINDIBLE, US DEMANEM QUE DEIXEU ELS COTXETS I PATINETS A CASA.

Organitza:

Patrocinadors

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord