Menú

Mostra de teatre jove (en temps de pandèmia)

Tracart. Aula d'activitats teatrals

Dissabte 19 de juny, DUES SESSIONS de diferents càpsules: a les 18h i 19.30h.

* ATENCIÓ! PER MESURES COVID, LA SESSIÓ DE LES 18H ES POSPOSA .*
   Properament anunciarem la nova data

Teatre Principal

Les inquietuds dels joves en temps de pandèmia. Les ganes de viure i seguir fent art!

Els joves, un dels col·lectius especialment castigat per les conseqüències de la pandèmia, pugen a l'escenari i prenen la paraula, ja sigui amb la seva pròpia o amb la de diferents autors.

Com no pot ser de cap altra manera, també representen les seves inquietuds, essent el denominador comú la pressió a les que estan sotmesos en el context actual de pandèmia i alhora les ganes de viure i seguir fent art.

Tracart. Aula d'activitats teatrals

SESSIÓ A LES 18h: 

Grècia és nom de dona
50 min.

Antígona i Helena, dues heroïnes clàssiques. Una transgredeix la llei per seguir les seves conviccions i rebutja el paper que li havia estat donat com a dona en una societat on els herois han de ser ells. L'altra, sempre representada com a dona objecte, pren la paraula per explicar-nos la seva versió dels fets i repensar el valor que té la bellesa i com ens limita.

Les noies i nois revisen aquests mites en clau de gènere i ens demostren com el teatre segueix sent un espai on confrontar la societat i exercir una resistència.

Repartiment: Aurora Garfias, Maria Monteagudo, Zoe Gatell, Ot Ben Seghir, Laia Contreras, Magí Caba, Ona Ortin, Erika Molloy, Mariona Orriols, Abril Escalante, Lluna Martinez, Emma Hernàndez, Júlia Barragan, Carla Caris, Irene Villalonga, Sara Ayllón, Blai Barot, Maria Castelló, Joana Lehr.

SESSIÓ A LES 19.30h: 

Generació COVID
40 min.

Partint dels testimonis de les seves pròpies vivències durant aquest any, els joves, sovint estigmatitzats durant la pandèmia, usen l'escenari com a altaveu per a parlar de la separació, les malalties mentals, la soledat, les xarxes, la pèrdua de llibertat, la pressió a la que es veuen sotmesos enfront un futur ple d'incerteses, el trencament de la vida social i la por a la mort. Però no tot és foscor, també hi ha espai per als descobriments i la reflexió d'una generació de joves marcats per la pandèmia.

Repartiment: Nil Esparza, Ernest Ortega, Sira Borrell, Regina Pujades, Nora López, Georgina Pavón, Isabella Picón, Gala Acebedo, Selamawit Narvaez, Martina Mormeneo, Jan Hidalgo, Pau Arenas, Ester Pedraza, Melanie Grasso, Max Amell, Vinyet Plana, Aina Garcia, Nira Miñano. 

Herència
30 min

La memòria i la pell. Moltes vegades aquestes històries trenquen un silenci tancat durant anys amb forrellats i que marca la nostra herència. L'herència de la por. Del dolor. De callar. De fugir. En aquesta darrera peça, compartim un avançament de l'espectacle que presentarem junt
amb La Banda de Música Mestre Montserrat l'any vinent. El pròleg d'un treball de teatre contemporani on s'uneixen la dansa, el teatre i el cant i que parteix de relats explicats pels avis dels propis intèrprets que van viure la guerra civil, la postguerra i la dictadura.

Repartiment: Joana Gracia, Laia Valls, Lucia Cañizares, Aina Cunillera, Arlet Gonzàlez, Pau Ortín, Marcel Ribó, Miquel Martí, Anna Mesia, Max Vlaar, Raúl Paredes, Joan Rello, Addaia Valeriano, Alan Forcada.

FITXA ARTÍSTICA

  • Equip artístic i docent: Montse Obrador, Salvador Cuéllar, Alba Llorens, Angie Mas, Carles Vallès, Thérèse Lorenzo, Carles Masdeu.
    Direcció tècnica i il·luminació: Oriol Ibáñez.
  • Repartiment: alumnes de 14 a 19 anys.

GÈNERE: Teatre.

EDAT RECOMANADA: + 12 anys.

PREU ÚNIC: 8€ cada sessió.

VENDA: a partir del dissabte 22 de maig, a les 11h pel web i a taquilles en el seu horari habitual. El pagament a taquilla haurà de ser en efectiu.

WEB: https://tracart.net/

Organitza:

  • Element 6

Dins del programa:

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord