Menú

A partir d'avui dimecres ja es poden adquirir les entrades per visitar l'Oficina de l'Eliseu, ubicada al Teatre Principal

Comparteix:
23/12/2020 9:07

L'Oficina estarà oberta els dies 2, 3 i 4 de gener per tal que les nenes i nens puguin portar la carta a l'Eliseu i gaudir d'un espai màgic ple de sorpreses

A partir d'avui dimecres ja es poden adquirir les entrades per visitar l'Oficina de l'Eliseu, el Carter Reial, exclusivament des de la web www.escenavilanova.cat/oficina_eliseu

Enguany, a causa de la situació per la pandèmia, des de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s'han reformulat els actes tradicionals vinculats a Nadal i a l'arribada dels Reis de l'Orient. Per fer-ho s'ha comptat amb el suport especial del Carter Reial Eliseu, que els nens i nenes coneixen bé i que farà possible que arribin als Reis tots els desitjos que expressen a les seves cartes.

Així doncs, per primera vegada, els infants podran visitar la seva oficina. Un espai màgic on descobriran tota la feina que fan ell i els seus ajudants per tal que les cartes arribin als Reis de l'Orient, i on també podran lliurar la seva carta.

L'Oficina de l'Eliseu estarà instal·lada al Teatre Principal. Una producció artística i musical, sota el segell de qualitat de la direcció de l'Estaquirot Grup de Teatre i l'Escola d'Arts Escèniques Tracart, en la qual s'han cuidat tots els detalls, des de la posada en escena, fins a la il·luminació, l'escenografia o la música, per a donar vida a aquesta oficina màgica.

L'Oficina de l'Eliseu estarà oberta els dies 2, 3 i 4 de gener en horari de matí i tarda, en un recorregut dins el teatre, d'uns 10 minuts de durada.

Espectacle amb totes les mesures de seguretat

El nombre màxim d'entrades que es podran adquirir és de 5 per persona i es recorda que, donat el límit d'aforament, cal prioritzar els infants quan es faci la reserva d'entrades, ja que l'espectacle està pensat per a ells i elles.

Per tal de donar compliment a les mesures de prevenció per COVID19 el públic accedirà a la cua només a l'hora establerta a la seva entrada. Dins el recinte també caldrà seguir les mesures de seguretat i higiene, per tal de garantir la seguretat de tothom.


Des de l'organització es recorda que els infants i menors han d'anar acompanyats d'una persona major d'edat, i s'evitin portar cotxets, patinets o objectes que dificultin el circuit; si bé s'habilitarà un espai vigilat fora del teatre.
 

 

 

Eliseu, el Carter Reial

Eliseu, el Carter Reial

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Escena Vilanova
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració