Menú

Torna La Medusa Rocks!

Comparteix:
19/04/2021 10:00

Maria Jaume i Lluís Cabot obren la nova temporada del cicle de concerts La Medusa Rocks.

carrer d'Olesa de Bonesvalls, 8

La Medusa Rocks és la branca musical de l'entitat vilanovina La Medusa; on es dóna cabuda a noves propostes musicals d'àmbit nacional. 

Aquest cicle de música que amb col·laboració amb la Regidoria de Cultura, des del 2019, s'ubicava al Centre d'Art Contemporani La Sala, s'ubica enguany a l'Auditori Eduard Toldrà, per tal de garantir les mesures sanitàries establertes pels òrgans competents. Amb l'objectiu de complementar l'activitat cultural de la ciutat i de donar suport al sector cultural, l'entitat té previst oferir una cita mensual. 

El dissabte 24 d'abril, a les 19:30h, la Medusa Rocks obre la seva temporada amb un doble concert a càrrec de Maria Jaume i Lluís Cabot.  

Maria Jaume presenta el seu primer disc, "Fins a maig no revisc". En el que el folk acústic i el pop independent, en la seva accepció més íntima, són els signes d'identitat d'aquesta jove cantautora mallorquina. Un grapat de cançons pròximes i sinceres, marcades per unes lletres crues i transparents.

Lluís Cabot, cantant, guitarra i principal compositor de Da Souza, presenta el seu segon EP “Fernanda”, cinc cançons curtes i aparentment senzilles, que amb pocs elements ja diuen tot allò que havien de dir. Cabot viatja fins a l'arrel de les cançons i ha lluitat per mantenir-les en la seva forma primigènia, tal com neixen: veu i guitarra.

Les entrades estan a la venda a través de la web de l'entitat AQUÍ

Cartell

Cartell

Lluís Cabot

Lluís Cabot

Maria Jaume

Maria Jaume

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.22976473
  • 1.72614654
  • RESTAURANTS_O,BARS
  • ciutat
  • 19
  • S

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Escena Vilanova
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració