Menú

Lliures d'estigma

Comparteix:
19/04/2021 14:18

La nova temporada d'Apropa Cultura és dedicada al col·lectiu de la Salut Mental.

Apropa Cultura neix l'any 2006 amb la voluntat de millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de la cultura. És una entitat que obre les portes de teatres, museus, auditoris i festivals d'arreu de Catalunya perquè aquests col·lectius tinguin accés a la seva programació habitual. Una porta a la inclusió.

El Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú són col·laboradors d'aquest projecte que defensa l'accés a la cultura com a un dret, dignifica la persona i normalitza la seva inclusió plena a la societat. Des dels equipaments oferim un ampli ventall d'espectacles i concerts a preus accessibles per a persones en risc d'exclusió social o amb discapacitat.

Enguany, la temporada Apropa Cultura es dedica al col·lectiu de la Salut Mental: Per una societat i uns espais culturals LLIURES D'ESTIGMA. Fora etiquetes, cultura inclusiva!

#somApropa #culturaxlainclusió

Us convidem a veure el video adjunt, realitzat per Apropa Cultura i amb la col·laboració de l'entitat Activament, el Museu Picasso de Barcelona, el Teatre Romea (Grup Focus) i el Palau de la Música Catalana.

Podeu endinsar-vos al seu web: www.apropacultura.cat

Apropa Cultura

Apropa Cultura

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Escena Vilanova
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració