Menú

Escena Vilanova s'adhereix a la campanya "Riure per curar", de Pallapupas, per mobilitzar la societat

Comparteix:
27/05/2021 18:40

"Un dia de nassos" en serà el punt àlgid, durant el 29 i el 30 de maig, on més de cinquanta teatres i sales de tot Catalunya se sumaran a la campanya per fer d'altaveus del moviment «Riure per curar».

L'Auditori Eduard Toldrà i el Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú s'han adherit a la campanya "Riure per curar", que vol aconseguir que la societat integri l'humor i la figura dels pallassos d'hospital com una estratègia imprescindible per a la cura emocional dins dels hospitals. També pretén posar en valor la figura dels pallassos d'hospital com a professionals formats i integrats dins dels equips sanitaris.

Un punt important de la campanya tindrà lloc el cap de setmana del 29 i el 30 maig. Amb el lema "Avui la funció té molts nassos", més de cinquanta teatres i auditoris faran d'altaveu de la campanya via xarxes i amb presència física durant el proper cap de setmana del 29 i el 30 de maig, on el públic que ho desitgi podrà sumar-se a la campanya fent una aportació solidària.

"Un dia de nassos", vol mostrar com les arts escèniques i la música poden transformar els entorns hospitalaris.

Pallapupas treballa des de fa 20 anys per crear un espai per a l'humor durant el procés de la malaltia. El seu objectiu és convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida mitjançant actuacions artístiques, amb un mètode propi, orientades a la infància i als adults. Els Pallapupas treballen colze a colze amb el personal sanitari com a suport als tractaments i protocols mèdics.

 

Consulteu el web de Pallapupas per a més informació: https://pallapupas.org

Pallapupas

Pallapupas

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Escena Vilanova
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració