Menú

Boutelis

Cie. Lapsus

Diumenge 24 d'abril, a les 18h

TEATRE PRINCIPAL

Acrobàcies, equilibris i malabars de la mà de la companyia francesa Lapsus.

En una estètica elegant i intrigant, la companyia Lapsus presenta la darrera creació tenyida d'un onirisme captivador. Els set artistes del circ inverteixen un espai atemporal, on la lleugeresa del vol d'un estel pot ser interrompuda per la lluita de tres titans o l'aparició d'un home animal: un univers dominat per l'estranyesa que revela una realitat distorsionada i fràgil… com ells.

Els artistes d'aquesta companyia francesa es van conèixer a finals dels 90 a l'escola de circ de Lió (França). Acrobàcies, equilibris, malabars i mà a mà conformen el vocabulari de base de Lapsus. 

El Principal participa en el projecte europeu Travesía-Pirineus de circ per tal de promoure la creació circense en el territori transfronterer. Travesía és un projecte de cooperació Interreg co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA.

Amb motiu del Dia Mundial del Circ.

Cie. Lapsus

FITXA ARTÍSTICA

  • Direcció: Johan Lesco.
  • Intèrprets: Dorian Lechaux (àgil), Gwenaëlle Traonouez (àgil), Jonathan Gagneux (àgil i monocicle), Julien Amiot (portor i estel), Ronan Duée (portor i monocicle), Stéphane Fillion (malabarista), Vincent Bonnefoi (portor).
  • Compositor i disseny visual: Marek Hunhap.

GÈNERE: circ contemporani.

DURADA: 65'

EDAT RECOMANADA: + 9 anys.

WEB: cielapsus.com

PREUS: 14€ platea i llotges centrals, 10€ llotges laterals i 8€ galliner. Consulteu descomptes i paquets (abonaments).

VENDA: a partir del 5 de febrer. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Amb el suport de:

  • Element 1
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord