Menú

Concert de Sant Esteve

Camerata Eduard Toldrà i La Simfònica del Conservatori. Direcció: Marcel Ortega

**  AJORNAT  **

Donat el context de pandèmia actual i tenint en compte el gran número de músics que es reuneixen a l'escenari, les tres parts implicades: Ajuntament, Associació Musical Eduard Toldrà i Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, hem decidit AJORNAR el concert. També ens és impossible poder reduir l'aforament al 70%, tal com planteja la proposta de resolució del Govern de la Generalitat, perquè actualment l'aforament ja està complert al 100%.

Les compres fetes a través d'Internet i pagades amb targeta de crèdit es RETORNARAN AUTOMÀTICAMENT en els propers dies. Si vàreu pagar en efectiu, caldrà que passeu per la taquilla del Teatre Principal, dissabtes de 17 a 20h o una hora abans dels espectacles o concerts programats als equipaments.

** AJORNAT  **

 

Diumenge 26 de desembre, a les 19h

AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

Un any més celebrem el concert de Sant Esteve!

La tradició del Concert de St. Esteve està inserida en la tradició cultural del nostre entorn geogràfic perquè la música és part integrant de les nostres festes nadalenques.

L'Associació Musical Eduard Toldrà, però, amb aquest concert organitzat conjuntament amb l'ajuntament de la ciutat, l'Auditori Eduard Toldrà i l'Escola Conservatori, pretén anar més enllà de la tradició i la Festa i es converteix en una aposta clara per a la formació de tots plegats. És un concert que intercala estudiants amb professionals i professors en una experiència única d'aprenentatge global on la complicitat del públic, tanca el cercle.

Enguany, la direcció queda a càrrec de Marcel Ortega.

Camerata Eduard Toldrà i La Simfònica del Conservatori. Direcció: Marcel Ortega

FITXA ARTÍSTICA

  • Director: MARCEL ORTEGA.
  • Camerata Eduard Toldrà.
  • La Simfònica del Conservatori.

GÈNERE: música clàssica.

DURADA: 90'

WEB: camerataeduardtoldra.cat i marcelortegaimarti.com

PREU: 15€. Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Amb la col·laboració de:

  • Element 1
  • Element 1
  • Element 2
  • Element 6
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord