Menú

Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I

Cia. La Calòrica

Dissabte 2 d'octubre, a les 20h

TEATRE PRINCIPAL

Una tragicomèdia grotesca sobre la fam de poder.

Després d'una vida de triomfs que l'han portat a convertir-se en la sobirana més temuda i poderosa de la cristiandat, la reina Isabel I viu els seus últims dies sense saber qui la succeirà al tron i donarà continuïtat al seu gran projecte.

Molts dels seus fills han mort i altres pateixen el tracte injuriós dels seus esposos. Tan sols queda un cap a la terra on es pugui cenyir la corona de Castella: el cap pertorbat de la princesa Joana.

L'obra va ser el primer espectacle de la companyia, l'any 2010. Després han vingut d'altres èxits com Fairfly, Els ocells o De què parlem mentre no parlem de tota aquest merda. La Calòrica sempre treballa la reflexió política i el sentit de l'humor en els seus espectacles.

Premi Teatre Barcelona al millor actor revelació per Xavi Francès.

Cia. La Calòrica

FITXA ARTÍSTICA  

  • Direcció: Israel Solà.
  • Dramatúrgia: Joan Yago.
  • Intèrprets: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius, Carla Rovira i Cristina Arenas.

GÈNERE: teatre.

DURADA: 70'

WEB: lacalorica.com

PREUS: 22€ (platea i llotges centrals), 18€ (llotges laterals) i 14€ (galliner). Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord