Menú

La nostra ciutat

de Thornton Wilder

Dissabte 6 d'abril, a les 20h

TEATRE PRINCIPAL

Thornton Wilder va ser guanyador de tres Premis Pulitzer, un dels quals per La nostra ciutat.
 
Una fita del drama nord-americà, Our Town (La nostra ciutat) explica la història d'una petita ciutat, la fictícia Grover's Corners de New Hampshire, per relatar-nos la història de qualsevol petita comunitat.

Narrat pel "regidor", seguim les famílies Gibbs i Webb al llarg de dotze anys de canvis vitals: des del mundà de l'acte I (La vida quotidiana), fins al romàntic acte II (Amor i matrimoni), al devastador acte III (Mort i eternitat). A través dels joves amants Emily i George, els seus pares i els molts altres habitants de Grover's Corners, Wilder ofereix veritats universals sobre què significa ser humà. Un microcosmos del cicle de la vida amb un embolcall de meta teatre.

de Thornton Wilder

FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Thornton Wilder 
Direcció: Ferran Utzet 
Treball amb el text original: Llàtzer Garcia
Narració: Ferran Utzet
Interpretació: Anna Sahun, Anna Castells, Marc Bosch, Maria Ribera, Xavier Ripoll, Tai Fati, Biel Montoro, Mercè Pons, Carles Martínez,  Lluís Oliver, Jenny Beacraft, Isabel Rocatti, Norbert Martínez, Jordi Coromina, Josep Sobrevals.

Producció: Teatre Lliure

GÈNERE: teatre

DURADA: 120'

PREU: 28€ Platea i llotges centrals, 24€ Llotges laterals i 12€ Galliner. Consulteu descomptes i paquets

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord