Menú

Mapadeball / Pinya

Projecte pedagògic de dansa

Dijous 26 i divendres 27 de maig, a les 20h

TEATRE PRINCIPAL

Explorem el llenguatge del moviment i de la dansa contemporània.

El Teatre Principal acull una nova edició del projecte Mapadeball, una reformulació del projecte Tots Dansen que duem a terme al Principal des de fa 7 anys, amb la complicitat de Transversal i el Mercat de les Flors i un dels eixos principals del Pla d'Impuls de la Dansa, promogut per la Generalitat de Catalunya per reforçar el compromís de la dansa amb l'educació, les escoles i la comunitat.

En aquesta ocasió, el projecte treballarà la coreografia Pinya, de la ballarina, performer i coreògrafa Sonia Gómez. La ballarina i formadora local, Angie Mas, l'adaptarà a les necessitats de cadascun dels instituts participants.

El projecte apropa el llenguatge corporal i introdueix la dansa contemporània als joves de batxillerat, a través del treball de valors com el treball en equip, la creativitat, l'autoestima, etc. Professors d'educació física i d'arts escèniques, conjuntament amb més de 200 alumnes de Vilanova i la Geltrú treballen durant gairebé mig any en aquest projecte.

Projecte pedagògic de dansa

FITXA ARTÍSTICA

  • Coreografia: Sònia Gómez.
  • Formadora: Angie Mas.
  • Instituts participants:

Dijous 26 - IES Manuel de Cabanyes.

Divendres 27 de maig - INS Baix a Mar i IES Dolors Mallafré.

  • Producció: Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. 
  • Organització i coordinació: Mercat de les Flors, Xarxa Transversal i teatres de Figueres, Granollers, Manresa, mataró, Olot, Sant Cugat, Reus i Vilanova i la Geltrú.

GÈNERE: dansa contemporània - llenguatge corporal.

DURADA: 45'

PREU ÚNIC: 2€. Exclòs de descomptes i paquets (abonaments).

VENDA: a partir del 5 de febrer, a les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord