Menú

Mare de sucre

De Clàudia Cedó

Dissabte 30 d'abril, a les 20h

TEATRE PRINCIPAL

Confrontar-se amb la incomprensió de la seva comunitat.

Mare de sucre reflexiona sobre el tracte que estem donant com a societat a les persones amb diversitat funcional. L'assimilació de la jurisdicció dels seus cossos, la sobreprotecció com a excusa per a l'arrabassament de la seva llibertat de decisió.

La Cloe té vint-i-set anys, discapacitat intel·lectual i un desig dins les entranyes des de petita. La incomprensió de la seva família, la fundació on viu i la seva comunitat la durà a una lluita pels seus drets sense precedents, a una rebel·lió maldestra contra una situació injusta que li ha arravatat el poder de decisió del seu propi cos. La Cloe s'enfrontarà a la llei dels homes per aconseguir el seu anhel, íntim i natural: quedar-se embarassada i tenir un fill. Però el viatge la farà dubtar d'ella mateixa. Seria ella una bona mare? Quina és la capacitat que ens converteix en bones mares i bons pares? Totes les persones que tenen fills la tenen? Totes les persones amb discapacitat estan incapacitades per afrontar la maternitat?

Copyright imatges: @May Zircus

De Clàudia Cedó

FITXA ARTÍSTICA

  • Autoria: Clàudia Cedó.
  • Direcció: Clàudia Cedó.
  • Ajudant de direcció: Berta Camps.
  • Intèrprets: Clàudia Cedó, Berta Camps, Marta Iglesias, Andrea Álvarez, Teresa Urroz, Mercè Méndez, Maria Rodríguez, Judith Pardàs, Marc Buxaderas i Ivan Benet.

GÈNERE: teatre – inclusió.

DURADA: 120' (sense entreacte).

EDAT RECOMANADA: a partir de 14 anys.

WEB: tnc.cat/ca/mare-de-sucre

PREUS: 22€ platea i llotges centrals, 20€ llotges laterals i 14€ galliner. Consulteu descomptes i paquets (abonaments).

VENDA: a partir del 5 de febrer. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Amb el suport de:

  • Element 1
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord