Menú

Una xarxa de cultura inclusiva

Comparteix:
13/05/2022 13:41

Equipaments culturals de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf ofereixen la seva programació a les entitats socials de la mà d'Apropa Cultura.

En total, 13 equipaments culturals de les tres comarques formen part d'Apropa Cultura, la xarxa de cultura inclusiva que facilita l'accés a la cultura a les persones en situació de vulnerabilitat a través de les entitats socials.

Escena Vilanova forma part del circuit i posa a disposició la programació del Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà, de la que es beneficien centenars de persones vulnerables durant l'any. Com funciona? Cedim una part de les nostres localitats a preu reduït (màxim de 3€), que Apropa Cultura posa a disposició de les entitats socials al seu portal web

Durant aquest mes, Apropa Cultura fa una crida a les entitats socials del territori a registrar-se gratuïtament al projecte i poder gaudir de l'oferta cultural dels equipaments adherits de tota Catalunya. Actualment, el programa està present a 44 municipis de Catalunya, entre els quals Vilanova i la Geltrú, i aplega més de 145 equipaments culturals, 2.300 centres socials registrats i 2.400 propostes culturals diferents cada temporada. Per reservar les entrades només han de registrar-se a la seva web (veure tutorial).

Apropa Cultura va néixer, l'any 2006, a l'Auditori de Barcelona, amb la voluntat de fer la cultura més accessible, diversa i garantir el seu accés a tothom. Al llarg d'aquests 15 anys, el programa ha obert les portes de teatres, auditoris, festivals, museus i espais singulars a les entitats del sector social. Gràcies al seu compromís, les persones ateses per aquestes entitats han gaudit d'espais i experiències úniques.

Apropa Cultura

Apropa Cultura

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Escena Vilanova
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració