Menú

Cor de Cambra del Palau

El cançoner popular contemporani. 100 anys de l'obra del Cançoner popular de Catalunya

Dissabte 27 de maig, a les 20h

AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

Connectar el passat i el present amb l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya, un dels nostres tresors, a partir d'una visió innovadora i contemporània del repertori.

L'any 1921, Rafael Patxot i Jubert – important mecenes de la cultura catalana – encarregà, a l'Orfeó Català i als especialistes en cançons tradicionals, el projecte de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya.

El concert consta d'una part amb arranjaments fets anteriorment per altres compositors reconeguts sobre cançons de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya: Bernat Vivancos, Xavier Pastrana, Joan Magrané, Carles Prat, Feliu Gasull, Josep-Lluís Guzmán-Antich i Xavier Puig; i una altra amb els arranjaments encarregats per a l'ocasió i amb estrena absoluta a càrrec d'Anna Campany, Marta Pintó, Joana Gomila, Laia Vallès, Arnau Tordera, Josep Ollé i Francesc Guzman. I amb l'acompanyament instrumental de músics especialitzats en música tradicional.

© Fotògraf: Ricardo Rios_ Visual Art

El cançoner popular contemporani. 100 anys de l'obra del Cançoner popular de Catalunya

FITXA ARTÍSTICA

  • Cor de cambra del Palau de la Música de Catalunya
  • Guitarra, tiorba i guitarra barroca: Belisana Ruiz
  • Violí: Cati Reus/Marta Cardona
  • Percussió: Pere Olivé/Marc Vall
  • Direcció: Xavier Puig
  • Recopilació i assessorament: Jaume Ayats

GÈNERE: coral, cançó popular.

DURADA: 80'

PREU: 18€. Consulteu descomptes i paquets.

VENDA: a partir del 4 de febrer. Dins d'un paquet, a partir de les 11h, i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord