Menú

La pell fina

Sala Flyhard

Diumenge 21 de maig, a les 19h

TEATRE PRINCIPAL

Una comèdia que parla de la manera que tenim de tractar-nos.

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l'Eloi i la Sònia... és molt lleig. A partir d'aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l'assumpte, l'ambient s'enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

La pell fina parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Especialment si pot ofendre aquelles persones que ens estimem? Aquesta obra reflexiona, en clau d'humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.

Nominacions a millor text original i millor espectacle de petit format: V Premis Teatre Barcelona i XXVIII Premis Butaca.

© Fotògraf: Juanjo Marín

Sala Flyhard

FITXA ARTÍSTICA

  • Autoria i direcció: Carmen Marfà i Yago Alonso

  • Interpretació: Ángela Cervantes, Francesc Ferrer, Laura Pau i Pau Roca

  • Produccíó: Sala Flyhard

GÈNERE: teatre.

DURADA: 75'

EDAT RECOMANADA: a partir de 16 anys.

PREU: 20€ platea i llotges centrals, 18€ llotges laterals i 10€ galliner. Consulteu descomptes i paquets.

VENDA: a partir del 4 de febrer. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord