Menú

Lázaro

Leamok

Diumenge 8 de maig, a les 19h

TEATRE PRINCIPAL

Adaptació lliure del clàssic espanyol El Lazarillo de Tormes, a ritme de rap.

És la mateixa història universal que tots coneixem. Gairebé. Llàtzer comparteix la seva història i la litrona. Va canviant d'amo, però els amos del segle XXI no són els mateixos que els del XVI. L'espavilat es porta al seu col·lega Marco, que fa música. Així, ens explica les penes, almenys, una mica de flow.

Lázaro està explicada amb una estètica hip-hop, arribant a ser en ocasions el motor del joc escènic, usant elements de break dance com el footwork, els freezes, el popping o el tutting, entre d'altres. S'utilitza el rap per narrar amb dinamisme i estil la primera part de la vida del personatge i al mateix temps, manté el clàssic de la tradició popular: explicar una història com ho faria a la plaça d'un poble.

  • XXIV Premios Max de las Artes Escénicas 2021.Candidat a millor espectacle revelació i millor autoria revelació a Roberto Hoyo.
  • Premi SGAE IX Edició del Festival Russafa Escènica.
  • Menció a la millor Dramatúrgia ACT Festival 2020.

Després de la funció, xerrada amb l'intèrpret de l'obra.

Leamok

FITXA ARTÍSTICA

  • Autoria: Roberto Hoyo Castillejo.
  • Direcció: Roberto Hoyo Castillejo.
  • Intèrpret: Roberto Hoyo Castillejo.
  • Producció musical i músic en escena: Marco Ferreira.

GÈNERE: teatre.

Espectacle en castellà.

DURADA: 60'

WEB: leamok.com

PREUS: 16€ platea i llotges centrals, 14€ llotges laterals i 12€ galliner. Consulteu descomptes i paquets (abonaments). TARIFA ESPECIAL: Escena en colla.

VENDA: a partir del 5 de febrer. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord