Menú

Nua (radiografia d’un trastorn)

d'Ann Perelló

Dissabte 14 de maig, a les 20h

TEATRE PRINCIPAL

Un relat sense filtres i en primera persona sobre el trastorn de conducta alimentària.

Tornar a casa després d'anys de viure fora i trobar-te amb els fantasmes dels quals vas fugir, o podríem dir monstre, quan es tracta d'un trastorn d'alimentació. Un retrat cru de com aquest trastorn va impregnant cada cèl·lula del teu cos i es converteix en una veu que et posseeix. De com la societat ens imposa uns cossos i uns judicis que fan que visquem en un constant abús. De tot l'entramat de pressions estètiques i ideals de bellesa que, d'una manera o altra, ens afecta a totes. De com la suma de vivències ens va estrenyent més i més la cotilla fins a ofegar-nos. I de com d'això també se'n surt.

Després de la funció, xerrada amb l'intèrpret de l'obra.

d'Ann Perelló

FITXA ARTÍSTICA

  • Autoria: Ann Perelló i Andrea Ros.
  • Direcció: Marta Aran.
  • Ajudant de direcció: Lucía Torres.
  • Intèrpret: Ann Perelló.
  • Coproducció amb Teatre Principal de Palma de Mallorca.

GÈNERE: teatre.

DURADA: 60'

EDAT RECOMANADA: +14 anys.

WEB: salaflyhard.com/nua

PREUS: 16€ platea i llotges centrals, 14€ llotges laterals i 12€ galliner. Consulteu descomptes i paquets (abonaments). TARIFA ESPECIAL: Escena en colla.

VENDA: a partir del 5 de febrer. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord