Menú

Nuye

Companyia de Circ “eia”

Diumenge 13 de març, a les 18h

TEATRE PRINCIPAL

De la necessitat de connectar amb l'altre a través d'acrobàcies impossibles.

Despertem en un lloc solitari després d'un llarg aïllament. Ens falta quelcom. Espectacle per a sis acròbates que sorgeix de l'exploració dels diferents aspectes de les relacions de parella a través de les disciplines dels portés acrobàtics i els jocs icarians. En acrobàcia, les dinàmiques de parella són essencials. Estar en contacte amb l'altra persona, tocar-se i comunicar-se molt profundament de manera no verbal, gestionar els estats d'ànim, la càrrega física i les emocions de l'altre. Anar i venir entre un mateix i els altres, en una recerca constant per a completar-nos, és l'eix d'aquesta proposta circense i coreogràfica.

La Companyia de Circ "eia" va rebre el Premi Ciutat de Barcelona 2011, "pel risc que suposa la investigació i la innovació del circ".

Copyright imatge: ©Filippo Menichetti

Companyia de Circ “eia”

FITXA ARTÍSTICA

  • Idea original: Companyia de Circ “eia”.
  • Direcció artística: Armando Rabanera Muro i Fabrizio Giannini.
  • Dramatúrgia i posada en escena: Roberto Magro, Armando Rabanera Muro i Fabrizio Giannini. Creació i interpretació: Luca Bernini, Francesco Germini, Laia Gómez Iglesias, Abby Neuberger, Maiol Pruna Soler, Ona Vives Pérez.
  • Coreografia: Michelle Man.
  • Direcció musical: Cristiano i Davide Della Monica.

GÈNERE: circ.

DURADA: 60'

EDAT RECOMANADA: per a tots públics, a partir de 8 anys.

WEB: circoeia.com

PREUS: 18€ platea i llotges centrals, 14€ llotges laterals i 10€ galliner. Consulteu descomptes i paquets (abonaments).

VENDA: a partir del 5 de febrer. Dins d'un paquet, a partir de les 11h, i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord