Menú

Tarta Relena

Fiat Lux

Divendres 11 de novembre, a les 20h

AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

Un repertori que va des de músiques de tradició oral fins a cançons d'autor que, d'una manera o altra, es relacionen amb l'àrea geogràfica del Mediterrani.

Tarta Relena neix el 2016 com un projecte de dues cantants per explorar a capella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals.

Fiat Lux és el primer disc de llarga durada i és una exploració del concepte de ciclicitat a partir del registre, la nostàlgia i l'evocació de sentiments.

A través de les històries de personatges poderosos i transcendents en el temps, com ara la Mare de Déu, Hildegarda de Bingen o la tribu de dones paixtu a l'Afganistan, s'explora l'atemporalitat i la transcendència d'aquestes veus i els els seus discursos, tot revisitant-les i cantant-les des de la perspectiva actual.

Fiat Lux és una coproducció de Tarta Relena i The Indian Runners amb (a)phònica – festival de la veu de Banyoles i La Marfà – Centre de creació musical de Girona.

 

© Fotografia: Duna Vallès i Clàudia Torrents

Fiat Lux

FITXA ARTÍSTICA

  • Veu i electrònica: Marta Torrella i Helena Ros

GÈNERE: folk tronadet i gregorià progressiu.

DURADA: 60'

WEB: theindianrunners.com/grups/tarta-relena

PREU: 15€. Consulteu descomptes i paquets (abonaments). TARIFA ESPECIAL : Escena en colla!

VENDA: a partir del 17 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h, i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord